Deze 5 Amazon Prime Video-films wil je niet missen

Deze 5 Amazon Prime Video-films wil je niet missen

We zetten vijf toffe Originals van Amazon Prime Video voor je op een rij.

Amazon Prime Video hield het behoorlijk rustig deze week en dus kijken we voor de verandering eens naar de vijf tofste Original-films die de streamingdienst aanzet. Laten we er meteen in duiken!

Without Remorse (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stefano Sollima | Cast: Jamie Bell, Michael B. Jordan, Cam Gigandet, Jodie Turner-Smith
Het boek Without Remorse speelt zich af in 1971 en laat zien hoe navy Seal John Terrence Kelly (die later zijn naam verandert in John Clark) terugkeert uit Vietnam. Hij wordt ingehuurd om oorlogsgevangenen te bevrijden en kan daarbij ook wraak nemen op de drugsdealers die zijn geliefde hebben verkracht, gemarteld en vermoord.

Greenland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn
In de actiefilm 'Greenland' staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.

Suspiria (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Doris Hick, Malgorzata Bela
Een jonge balletdanser reist naar een prestigieuze Europese school, maar die blijkt geleid te worden door een groep heksen. Het leidt tot grote problemen, want de heksen hebben op haar voorzien voor een bizar ritueel.

The Tomorrow War (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris McKay | Cast: Betty Gilpin, Yvonne Strahovski, Chris Pratt, J.K. Simmons
Het lot van een oorlog uit de toekomst berust op de schouders van een man, die geesten uit zijn verleden het hoofd moet zien te bieden. De mensheid verliest een strijd met buitenaardse wezens. In een poging die bizarre oorlog alsnog te winnen, bedenken wetenschappers een manier om soldaten uit het verleden te halen naar de toekomst, zodat zij kunnen vechten.

Voyagers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Tye Sheridan, Lily-Rose Melody Depp, Fionn Whitehead, Chanté Adams
In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

NieuwsFilm

meest populair