Verraden nieuwe setfoto's 'Indiana Jones 5' hier de centrale plot?

Verraden nieuwe setfoto's 'Indiana Jones 5' hier de centrale plot?

Wat iedereen al vermoedde...

James Mangold en Harrison Ford werken momenteel aan het langverwachte (en afsluitende) vijfde deel in de Indiana Jones franchise en er hebben weer wat nieuwe kiekjes hun weg online weten te vinden.

Kennelijk bevestigen deze belangrijke verhaaldetails die verdeeldheid zaaien onder de fans. Je kunt ze hier bekijken bij de GLASGOW TIMES.

In mei lekten de eerste geruchten dat het verhaal zich af zou spelen eind jaren '60 tijdens de ruimtewedloop, mogelijk met elementen van 'Operation Paperclip'. Dit komt inmiddels weer een stap dichterbij.

Op de kiekjes is een wijk van New York te zien in 1969 met "Welkom Thuis"-posters in de winkeletalages voor de drie astronauten die geschiedenis schreven door als eerste mannen voet op de maan te zetten (Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins).

Afspelen over verschillende tijdperken
Dit betekent natuurlijk niet gelijk dat Ford & Co de ruimte ingaan voor een scifi-avontuur, maar ja... in The Kingdom Of The Crystal Skull (2008) zaten aliens, dus we sluiten niets uit. We weten in ieder geval dat Indy het weer op zal nemen tegen zijn favoriete vijanden, de nazi's.

Mads Mikkelsen speelt naar verluid de schurk (verrassend) en zijn karakter wordt beschreven als een nazi-wetenschapper die door de Amerikaanse regering bij NASA is ingelijfd om te werken aan een maanlandingsinitiatief. Vanaf juli 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair