Antonio Banderas versiert rol in 'Indiana Jones 5'

Antonio Banderas versiert rol in 'Indiana Jones 5'

De beroemde acteur is gecast voor een mysterieuze rol.

Indiana Jones 5 is natuurlijk een film waar miljoenen fans naar uitkijken. Niet alleen keert Harrison Ford terug, andere bekende acteurs zoals o.a. Mads Mikkelsen en Phoebe Waller-Brigde spelen eveneens belangrijke rollen in de film. Nu heeft weer een grote naam een rol weten te scoren in de film.

Het gaat hier om niemand minder dan Antonio Banderas, die vorig jaar nog voor het eerst in zijn carrière werd genomineerd voor een Oscar voor Dolor Y Gloria.

Er is nog maar tamelijk weinig bekend over zijn aandeel in Indiana Jones 5. Heel gek is dit niet, aangezien het nu pas bekend wordt gemaakt, lijkt het erop dat regisseur James Mangold en co. hier zo weinig mogelijk over willen los laten.

Sceptisch
Ondanks het feit dat het gaat over Indiana Jones, zijn er ook fans die sceptisch zijn over het vijfde deel. De laatste film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, werd namelijk niet al te best onthaald. Recentelijk raakte Harrison Ford ook nog gewond tijdens de opnames, waardoor het project vertraging oploopt.

Mangold heeft wel al vaker sterke films geleverd, en de cast ziet er nu, al helemaal na de casting van Banderas, nog beter uit. Het grootste obstakel blijft hoogstwaarschijnlijk toch de CGI, waarvan flink gebruikt gemaakt gaat worden om Ford 'jonger te maken'. Dit pakt namelijk niet altijd even goed uit...

NieuwsFilm

meest populair