5 topfilms die je vanaf deze week op je favoriete streamingdienst kan kijken

5 topfilms die je vanaf deze week op je favoriete streamingdienst kan kijken

We zetten de vijf tofste releases op een rij.

Elke maandag blikken we vooruit naar de grootste releases op je favoriete streamingdiensten. We selecteren de vijf films die je niet wil missen deze week en zetten ze voor je op een rij. We kijken daarbij naar Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Kingdom: Ashin of the North (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seong-hoon Kim | Cast: Gianna Jun, Byeong-eun Park | Releasedatum: 23 juli op NETFLIX
Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking vormen de basis voor de pogingen van een jonge vrouw om wraak te nemen voor het verlies van haar stam en familie in deze speciale aflevering van Kingdom. Speelt zich af in het Korea van de middeleeuwen.

Blood Red Sky (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Thorwarth | Cast: Graham McTavish, Dominic Purcell, Peri Baumeister, Roland Møller | Releasedatum: 23 juli op NETFLIX
Terwijl ze met haar jonge zoon vliegt, wordt een zieke vrouw (die lijdt aan een mysterieuze ziekte) gedwongen een duister geheim los te laten. Terroristen kapen intussen haar transatlantische vlucht.

Chronicle (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Trank | Cast: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly | Releasedatum: 23 juli op DISNEY+
Drie vrienden doen een waanzinnige ontdekking, waardoor ze krachten ontwikkelen waar ze nooit van hadden durven dromen. Terwijl ze leren de nieuwe krachten te beheersen en deze met name gebruiken voor eigen belang, verliezen ze de grip op hun leven. Hierbij komen de duistere kanten van hun karakters langzamerhand naar boven.

Ex Machina (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac, Sonoya Mizuno | Releasedatum: 20 juli op AMAZON PRIME VIDEO
Caleb is een 24-jarige codeur bij 's werelds grootste internetbedrijf en wint een wedstrijd om een week door te mogen brengen in een afgelegen huisje, dat eigendom is van Nathan, de teruggetrokken levende CEO van het bedrijf. Maar, als Caleb diep in de bergen bij het huisje aankomt, ontdekt hij dat hij moet participeren aan een vreemd en fascinerend experiment. Hij moet interactie hebben met de eerste echte kunstmatige intelligentie, die zich bevindt in het lichaam van een prachtig robotmeisje.

Mission to Mars (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Connie Nielsen | Releasedatum: 23 juli op DISNEY+
Tijdens een Mars-expeditie komt een aantal astronauten door een mysterieus verschijnsel om het leven. Er wordt een reddingsoperatie op touw gezet om de enige overlevende terug te brengen en de dood van de rest te onderzoeken. Het team doet daarbij een wonderbaarlijke ontdekking.

NieuwsFilm

meest populair