3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

They Shall Not Grow Old (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson
In deze indrukwekkende documentaire heeft Oscar-winnaar Peter Jackson (bekend van The Lord of the Rings) oude beelden uit de archieven van oorlogsmusea digitaal bewerkt en ingekleurd waardoor het recente beelden lijken. Het commentaar is afkomstig van oorlogsveteranen. Deze documentaire biedt dus een unieke kijk op een gruwelijk stuk geschiedenis.

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostsschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

Easy A (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, e.a.
De zeventienjarige scholiere Olive, een typisch muurbloempje, verwerft door een misverstand plotseling de status van slettenbak. Hoewel haar imago hierdoor een deuk oploopt, beginnen sommige medeleerlingen haar juist te bewonderen en om hulp te vragen. De homoseksuele Brandon smeekt haar om te beweren dat zij met hem naar bed is geweest. Maar de overreligieuze Marianna wil Olive geschorst krijgen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair