Featured

Amazon Prime Video voegt in augustus deze films allemaal nieuw toe

We zetten de Amazon Prime Video-toevoegingen van augustus voor je op een rij.

door Jim Pedd om 14:17 in Featured
Na Netflix komt traditioneel Amazon Prime Video snel met z'n nieuwe releases voor de maand augustus. Deze maand is geen uitzondering en dus duiken we vandaag in de nieuwe toevoegingen.

Body Brokers (2021)
Regie: John Swab | Cast: Frank Grillo, Alice Englert, Jack Kilmer | Releasedatum: 1 augustus[/b]
De junkies Utah en Opal leven op straat in Ohio. Ze ontmoeten de enigmatische Wood die hen helpt af te kicken in Los Angeles. Met de hulp van dokter White en het meisje May lijkt Utah op het rechte pad te komen. Het afkickprogramma dat hij volgt blijkt echter een dekmantel te zijn..

Head above water (1996)
Regie: Jim Wilson | Cast: Harvey Keitel, Cameron Diaz, Craig Sheffer, Billy Zane | Releasedatum: 6 augustus
Een belangrijke rechter, zijn vrouw, haar ex en een lijk dat het er niet eenvoudiger op maakt. Nathalie, pas getrouwd met George, gaat op vakantie en haar goede vriend Lance gaat ook mee. Op een nacht, als George en Lance uit vissen zijn, staat haar ex plotseling voor de deur. Hij belandt laveloos in Nathalie's bed. Dan komen George en Lance onverwacht vroeg terug en geschrokken begaat ze een fatale fout.

Bigfoot Family (2020)
Regie: Jeremy Degruson, Ben Stassen | Cast: Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle | Releasedatum: 7 augustus
Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

All My Life (2020)
Regie: Marc Meyers | Cast: Jessica Rothe, Harry Shum Jr., Marielle Scott, Ever Carradine | Releasedatum: 14 augustus
Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

Batman: Soul of the Dragon (2021)
Regie: Sam Liu | Cast: David Giuntoli, Mark Dacascos, Kelly Hu, Michael Jai White | Releasedatum: 17 augustus
Batman: Soul of the Dragon speelt zich af in de jaren zeventig. Een vermiste leraar in de martial arts is het onderwerp van een queeste van zijn toegewijde, briljante studenten, waar Batman zich ook onder bevindt.

The Green Knight (2020)
Regie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sarita Choudhury | Releasedatum: 21 augustus
The Green Knight is een epische fantasy-avonturenfilm die gebaseerd is op de tijdloze legende van koning Arthur. In de film zien we hoe Sir Gawain (Patel), Arthurs roekeloze neef, op avontuur gaat om de mysterieuze Green Knight, een gigantische tegenstander met groene huid, tegen te gaan. Tijdens zijn reis krijgt Gawain te maken met geesten, reuzen, dieven en andere gevaarlijke figuren.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MonoSjaak

Avatar

Batman: Soul of the Dragon? WTF is dit nou weer?

Angelo1979

Avatar

The Green Knight.
Het enige interessante
wat er tussen staat.

Body Brokers is ook wel een
leuk tussendoortje.

mcdaktari

Avatar

Dat is nou ook weer niks om over naar huis te schrijven ????

NieuwsFilm

meest populair