Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Good Liar (2019)
Regie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a.
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.

Friday the 13th (2009)
Regie: Marcus Nispel | Cast: Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti, e.a.
Een groep jongeren vertrekt naar een huisje aan Crystal Lake om vakantie te vieren. Clay Moore gaat echter mee om een andere reden: zijn zusje is daar vermist geraakt. Al snel werkt de groep de woede op van Jason Voorhees, die met zijn ijshockeymasker en kapmes de aanval opent op de jongeren.

Fatherhood (2021)
Regie: Paul Weitz | Cast: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, e.a.
Matthew en Liz zijn in de zevende hemel na de geboorte van hun dochtertje Maddy. Een dag later gebeurt er echter iets vreselijks: Liz komt onverwachts te overlijden. Hierdoor komt Matthew alleen te staan voor het grootbrengen van Maddy. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.Meer kijktips:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair