Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is een gigantische film volgens James Gunn

De nieuwe Marvel-film van James Gunn is gigantisch.

door Jim Pedd om 22:28 in Algemeen
Na het grote succes van Marvel's Guardians of the Galaxy, hadden slechts weinig mensen verwacht dat schrijver en regisseur James Gunn de overstap zou maken naar DC. Dat gebeurde na zijn ontslag bij de derde Guardians-film echter wel.

Het resultaat daarvan is The Suicide Squad, dat over een paar dagen in de bioscoop te zien zal zijn. Tot nu toe horen we dat het een R-Rated film is waarin Gunn volledige creatieve vrijheid genoten heeft. Met duidelijk goed resultaat. Maar hoe wil Gunn dat succes opvolgen met zijn nieuwe Marvel-film?

Groter dan ooit
Gunn vertelde tijdens een interview dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 gigantisch moet worden:

"Luister, Guardians-films zijn gewoon anders. Ik gebruik andere delen van mijn brein op een andere manier," vertelde Gunn tegenover ComicBook. "Ik bedoel, Guardians-films zijn meer geometrisch. Deze Guardians is zo groots, nou ja, ik maak het verhaal af dat ik voor mijn gevoel af moet maken."

Dat laatste maakt dan ook dat het scenario een wat zwaarder verhaal omvat dan de voorgaande delen. "Eerlijk gezegd is het behoorlijk zwaar. Het is een zwaarder verhaal, dus ook een emotioneel proces om doorheen te gaan."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair