Algemeen

Idris Elba mogelijk toch terug voor meer Marvel-films als Heimdall

Zit Idris Elba stiekem in Thor: Love and Thunder?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Als je gedacht had dat Heimdall dood zou zijn, moet je opnieuw denken. Niemand lijkt echt dood te gaan in het Marvel-universum. Dat geldt in elk geval ook voor Idris Elba's Heimdall, die mogelijk terugkeert nadat hij om het leven leek te komen in een van de Marvel-films.

Elba sprak tijdens de perstour voor The Suicide Squad met de site ComicBook.com. Zij vroegen hem hoe zijn personage in de Marvel-films "ogenschijnlijk" dood was, en dat hoeft niet het geval te zijn.

Ogenschijnlijk in leven?
"Ik denk dat ik opgewonden ben over de mogelijkheden van de DC-wereld," begon Elba het interview. Om vervolgens te zeggen: "En ik denk dat het woord van keuze waar je op moet letten, 'ogenschijnlijk' is."

Een opmerkelijk antwoord, want de journalist van ComicBook vroeg de acteur of hij nu een DC-exclusieve acteur zou zijn nadat Heimdall "ogenschijnlijk om het leven kwam in het MCU".

Het begint erop te lijken dat dit niet het geval is, want Elba werd dit jaar in Australië gespot, toevallig precies rond de tijd dat de opnames van Thor: Love and Thunder gaande waren.

Wellicht dat hij dus in de Marvel-film te zien zal zijn. Taika Waititi, regisseur en schrijver van de film, beloofde al dat het "de meest gestoorde" film is die hij gemaakt heeft.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dus eigenlijk is alleen Thanos zelf dood........

NieuwsFilm

meest populair