Neemt The Flash het straks op tegen Captain Boomerang?

Neemt The Flash het straks op tegen Captain Boomerang?

Jai Courtney wil het wel heel graag!

Acteur Jai Courtney bracht het personage Captain Boomerang tot leven in DC-film Suicide Squad uit 2016. Hij is een van de weinigen die terugkeert als zijn personage in James Gunn's The Suicide Squad.

Wat de acteur betreft, krijgt zijn personage daarna nog eens een kans om terug te keren in het DC-universum. Hij wil in elk geval vaker te zien zijn in het DC Extended Universe en als het kan zelfs vechten tegen The Flash.

The Flash vs Captain Boomerang
De site ComicBook.com sprak met de acteur over z'n DC-personage. Hij kreeg de vraag voorgelegd of Captain Boomerang terug zou keren om te vechten tegen Barry Allen. Een vraag die z'n wortels heeft in de comics, want daarin is hij een van de Rogues waar The Flash het vaak tegen op neemt in Centrla City.

"Ik weet niet wat er met die Flash-film gebeurd is, die er zou komen. Is die terzijde geschoven? Ik weet het niet man, ik zie het helemaal zitten. Het is een geweldige vijand voor hem," aldus Courtney.

"Ze hebben mijn nummer. Laten we het dus gewoon regelen. Als mensen hem daarin willen zien, dan vind ik het een nog beter plan. Een kans om Boomerang te spelen grijp ik altijd!"

In Suicide Squad uit 2016 zagen we de twee al heel even en kort tegen elkaar vechten. Wie weet dat we dat gevecht nog eens zien.

NieuwsFilm

meest populair