Komt actiefilm 'The Expendables 4' van Sylvester Stallone er dan eindelijk?

De acteur lijkt er wel naar te hinten.

Komende maand is het precies zeven jaar geleden sinds The Expendables 3 in de bioscoop uitkwam. Dat betekent dat fans van de Sylvester Stallone-fans wel erg lang moeten wachten op de vierde film.

Al jaren zijn er hints over die nieuwe film. Hij zou oorspronkelijk vrij snel moeten komen na de derde, maar op de een of andere manier lukte het maar niet. Gelukkig lijkt het nu wel de goede kant op te gaan.

Vierde Expendables
Sylvester Stallone plaatste op zijn Instagram namelijk een hoopgevende update.

"Net klaar met het ontwerpen van de nieuwe ring voor Expendables 4. Hij is wat zwaar, maar zo krijg je zeker wat spieren op je vingertoppen", schreef Stallone bij het beeld.

Het is een hoopvolle post van Stallone, die de afgelopen maanden redelijk stil was over de film. Wel plaatste hij in april nog een throwback-video naar de cast van Expendables 3.

Terwijl fans zitten te hopen dat ze snel officieel nieuws over deze film krijgen, hebben ze gelukkig een andere Stallone-film om naar uit te kijken. The Suicide Squad komt in augustus namelijk uit in de bioscoop, waarin Stallone de stem van King Shark inspreekt.



NieuwsFilm

meest populair