Vertraging voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' vanwege de deltavariant?

Vertraging voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' vanwege de deltavariant?

Wordt er weer eens een film uitgesteld?

Afgelopen week besloot filmstudio Paramount Pictures de film Clifford the Big Red Dog uit te stellen. De studio had daar een aantal redenen voor en dit lijkt zomaar eens consequenties te kunnen gaan hebben voor meer filmreleases.

Paramount besloot de film nog even niet uit te brengen wegens twijfels vanuit bioscoopgangers en het toenemende aantal besmettingen met de deltavariant van het coronavirus. Paramount hoopt op een later moment een veiligere releasedatum te vinden.

Ook uitstel voor Shang Chi?
Het verhaal is nu dat de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings misschien ook uitgesteld zou kunnen worden. Vanuit de site ComicBook is er een analyse die wel eens zou kunnen overtuigen.

Disney en Marvel Studios hebben besloten om Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings exclusief in de bioscoop uit te brengen. Maar tegelijk besloten de bedrijven recent om alle cast- en crewleden die betrokken zijn, niet langs te laten gaan tijdens CinemaCon, uit vrees voor precies die deltavariant.

Hoewel er op dit moment geen indicatie is dat Disney de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings uit zou willen stellen, lijkt het wel de enige echt goede optie, mocht men besluiten toch maar iets anders te doen met de filmrelease.

Dat komt vooral doordat men de film niet zo snel hybride uit zal brengen, op Disney+ en in de bioscoop, gezien het gedoe dat zo'n release voor Black Widow en Disney heeft opgeleverd. Wie weet dat de film dus echt uitgesteld wordt.

NieuwsFilm

meest populair