Gerucht: Nieuwe Marvel-heldin Ironheart eerst te zien in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Gerucht: Nieuwe Marvel-heldin Ironheart eerst te zien in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Actrice Dominique Thorne, die later haar eigen serie krijgt, is in ieder geval een bekende van Ryan Coogler.

Het avontuur van Dominique Thorne als de nieuwe Marvel-heldin Ironheart begint mogelijk eerder dan gedacht. Volgens de bekende primeurtjesjager KC Walsh zal zij haar debuut namelijk beleven in Black Panther: Wakanda Forever.

Walsh schrijft op Twitter: "Een bron die ik vertrouw lijkt te hebben bevestigd dat Riri Williams [de echte naam van Ironheart] inderdaad haar opwachting zal maken in de tweede Black Panther-film".

En dit gerucht zou zomaar eens kunnen kloppen. Black Panther: Wakanda Forever verschijnt eerder dan de serie Ironheart en aangezien Marvel de casting van Thorne opvallend vroeg heeft aangekondigd, lijkt de kans wat dat betreft groot dat zij eerst in een ander project te zien zal zijn.

Daarnaast is Thorne een goede bekende van regisseur Ryan Coogler. Sterker nog; de actrice heeft de rol van Ironheart aan hem te danken. Coogler leerde Thorne kennen dankzij Judas and the Black Messiah (2021), een film die hij heeft geproduceerd en waarin Thorne te zien was.

Toen Coogler opving dat Marvel was begonnen met het zoeken naar juiste actrice voor de superheldenrol, stelde hij Thorne persoonlijk voor aan Marvel-baas Kevin Feige. Ze hoefde daardoor geen auditie te doen en kreeg de rol gewoon aangeboden.

NieuwsFilm

meest populair