Superheldenfilm 'Samaritan' met Sylvester Stallone krijgt eindelijk releasedatum

Superheldenfilm 'Samaritan' met Sylvester Stallone krijgt eindelijk releasedatum

Een bijzondere superheldenfilm wordt opnieuw uitgesteld.

Het lijkt erop dat we nog een tijdje langer moeten wachten op Sylvester Stallone's superheldenfilm Samaritan. Volgens Box Office Mojo komt de film nu uit op 26 augustus 2022. Eigenlijk had de film deze zomer al in de bios moeten draaien.

Toen de oorspronkelijke release in juni 2021 alweer in het verleden lag, liet studio United Artists in eerste instantie niks weten over een nieuwe datum. Waarschijnlijk doordat alles momenteel door de coronapandemie nogal onzeker is. Uiteindelijk is dus besloten de film een jaar uit te stellen, omdat de situatie dan (hopelijk) rustiger is.

Stallone speelt in Samaritan een beroemde superheld die twintig jaar geleden vermist raakte, maar plots wordt gevonden door een jochie (Javon Walton). De film werd geregisseerd door Julius Avery (Overlord) en is een van de weinige superheldenprojecten waar Stallone zijn naam aan wilde verbinden. In 1995 speelde hij de hoofdrol in Judge Dredd, maar die film was een behoorlijke flop.

Terug naar de superhelden
Sindsdien heeft James Gunn hem weer enthousiast gemaakt over het genre door hem een cameorol te geven in Guardians of the Galaxy Vol. 2 en hem de stem te laten verzorgen van King Shark in The Suicide Squad.

Stallone heeft Samaritan ondertussen al een jaar gepromoot via zijn Instagram-account en hij belooft dat het een 'realistische' entree in het superhelden-genre gaat worden. Of het ook een nieuwe iconische rol wordt voor de Italian Stallion gaan we volgend jaar zien.

NieuwsFilm

meest populair