Terugkeer Heimdall in het Marvel Cinematic Universe lijkt zeer waarschijnlijk

Terugkeer Heimdall in het Marvel Cinematic Universe lijkt zeer waarschijnlijk

Als we Idris Elba zo horen vertellen, klinkt dat waarschijnlijk!

Het begint er steeds meer op te lijken dat Heimdall mogelijk terugkeert naar het Marvel Cinematic Universe. Eerder deze maand vertelde acteur Idris Elba nog dat het personage dood "leek" te gaan in Avengers: Infinity War en nu lijkt ineens echt alles mogelijk.

Nu het Marvel Cinematic Universe het multiversum in gedoken is, laat Elba namelijk weten dat "alles mogelijk is" als het op de terugkeer van zijn Marvel-held aankomt.

Alles is mogelijk
"Ik denk dat een superheldenuniversum geen grenzen en beperkingen kent. Dus alles is mogelijk," vertelde Elba tijdens een interview met Entertainment Tonight. "Ik vind Heimdall een buitengewoon personage dat nog altijd bestaat."

Het gerucht gaat al enige tijd dat Heimdall te zien is in de film Thor: Love and Thunder. De opnames van die film vinden op dit moment plaats in Australië. Daar werd Elba gespot op een feestje met cast- en crewleden van de film, wat erop wees dat de bende weer bij elkaar was.

En een terugkeer van Heimdall past ergens wel binnen de opmerkingen van Taika Waititi dat hij "de gestoordste film ooit" gemaakt had hiermee. Gelukkig hoeven we geen jaar meer te wachten; de film is namelijk in mei 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair