'Shang-Chi'-poster laat de gave superkrachten van de nieuwste Marvel-held zien

'Shang-Chi'-poster laat de gave superkrachten van de nieuwste Marvel-held zien

Simu Liu ziet er tof uit als Shang-Chi.

Marvel Studios heeft een nieuwe poster voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings vrijgegeven. Die stelt de held van de film volledig centraal en laat hem zien terwijl hij de kracht van de Ten Rings gebruikt.

De film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings staat op het punt om in de bioscopen te verschijnen. In het kader daarvan voert Marvel Studios de marketing flink op en hebben we vandaag weer een nieuwe poster gekregen.

De Ten Rings
Op de nieuwste poster van de film zien we de hoofdpersoon, Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) de Ten Rings (okay we tellen er maar zes) gebruiken. Of hij die blijft gebruiken in toekomstige films is maar de vraag, maar duidelijk is dat we hem in deze film wel die krachten zien gebruiken.

Interessant aan de poster is dat we nu zien dat de film vanaf 3 september in de bioscoop te zien is. Waar normaliter daar ook het woordje 'exclusief' bij staat, is dat nu niet het geval.

Zodoende rijst de vraag of Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings stiekem ook op Disney+ wordt vrijgegeven via VIP-toegang. Mocht dat het geval zijn, betaal je tijdelijk 21,99 euro om de film op Disney+ te kunnen streamen. En gek lijkt dat niet, gezien de enorm tegenvallende box office van het goed ontvangen The Suicide Squad. Tegelijk heeft Disney ook te maken met de negatieve gevolgen van de hybride release van Black Widow en een rechtszaak van Scarlett Johansson en zal men dat willen voorkomen.



NieuwsFilm

meest populair