Kijktip: 3 topfilms om deze week in de bioscoop te bekijken

Kijktip: 3 topfilms om deze week in de bioscoop te bekijken

Voor wie genoeg heeft van streaming.

De bioscopen zijn natuurlijk weer open en er draaien weer een aantal ware topfilms. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je uitgezocht die je absoluut op het witte doek moet hebben gezien.

The Suicide Squad (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a. | Recensie: 3.5 ster
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese, waar de boeven een zwaarbewaakt fort moeten vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard.

The Green Knight (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, e.a. | Recensie: 4 sterren
Gawain, het roekeloze neefje van koning Arthur, is een ridder met een enorme bewijsdrang die hoopt zelf ook uit te groeien tot een legende. Hij onderneemt een queeste om de mysterieuze Green Knight, een enorme tegenstander met een huid als boombast, te kunnen verslaan.

Jungle Cruise (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, e.a. | Recensie: 3.5 ster
Lily Houghton reist af naar het regenwoud om daar een oeroude boom met helende krachten op te sporen om de toekomst van de geneeskunde te kunnen veranderen. Daar schakelt ze kapitein Frank Wolff in. Met zijn charmante, maar gammele boot gaan ze samen op een geweldige, maar gevaarlijke reis.



Liever thuis een filmpje kijken?



NieuwsFilm

meest populair