Dolgelukkige Ryan Reynolds kondigt nu al aan: 'Free Guy 2' is definitief!

Dolgelukkige Ryan Reynolds kondigt nu al aan: 'Free Guy 2' is definitief!

Blijkbaar zijn de studiobonzen na één dag overtuigd...

Free Guy van Shawn Levy (Night at the Museum) en met Ryan Reynolds (Deadpool) draait pas 24 uur in de bioscopen, maar heeft al genoeg indruk gemaakt op de hoge heren van Disney.

Fan-favoriete acteur Reynolds onthulde zaterdagmiddag op zijn Twitter-account het heuglijke nieuws dat er zo snel mogelijk een vervolg in ontwikkeling genomen gaat worden.


Volgens de eerste voorspellingen gaat Free Guy na diens eerste openingsweekend een mooie $26 miljoen dollar aan de box-office neerzetten.

Toekomstige beslissingen
Samen met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is het ook een van Disney's grotere releases die enkel in de bioscoop wordt uitgebracht met een verkort venster, zodat men tijdig de gegevens kan analyseren.

Topman Bob Chapek eerder deze week: "Zoals u weet leven we in een tijd vol onzekerheid over het herstel van sommige van onze markten. De wereld van de filmvertoningen maakt daar zeker deel van uit. Toen we het schema planden dat we nu uitvoeren, hadden we niet kunnen voorzien dat covid zou heropleven met een deltavariant die zo'n aanzienlijke impact zou hebben."

NieuwsFilm

meest populair