Eerste reacties op Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings': De moeite waard?

Eerste reacties op Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings': De moeite waard?

Is de film Shang-Chi de moeite waard of niet?

De première van de nieuwe Marvel-film, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings was afgelopen nacht en critici die aanwezig waren mochten al meteen laten weten wat ze van de film vinden. Dat levert een boel eerste reacties op!

Er is veel te doen geweest rond Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en dan met name de release ervan. Disney koos ervoor om de film exclusief in de bioscopen uit te brengen, volgens CEO Bob Chapek ook om te zien of zo'n release nu succesvol kan zijn.

Maar daar lijkt het niet op, want de box office tracking wijst niet direct de goede kant op (met een box office die de tweede laagste in de geschiedenis van Marvel Studios lijkt te worden). Tegelijk reageerde hoofdrolspeler Simu Liu zeer ontevreden hierop; hij vond het waanzin om de release van de eerste Marvel-film met een Aziatische hoofdrolspeler als experiment te behandelen.

De eerste reacties
De box office zal natuurlijk voor een deel afhangen van de ontvangst van de film. Zijn de critici en fans wel positief?

Vandaag hebben we een greep uit de reacties van mensen die al aanwezig mochten zijn bij de première en mochten plaatsen wat ze ervan vinden:



NieuwsFilm

meest populair