Rotten Tomatoes-score 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' bekend

Rotten Tomatoes-score 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' bekend

De nieuwe Marvel-film scoort weer flink hoog.

Vanmorgen kregen we dan eindelijk de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home te zien. De derde solofilm rond Peter Parker is nummer film nummer vier in het Marvel Cinematic Universe in 2021. Daarvoor krijgen we nog Eternals (november) en het snel te verschijnen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Gisteren verschenen de eerste recensies online en nu heeft Rotten Tomatoes de meeste recensies verzameld. Uiteraard leidt dit weer tot het gebruikelijke personages op de Tomatometer en een gemiddelde boordeling.

Ook Shang-Chi scoort hoog op Rotten Tomatoes
De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 92 procent na 89 recensies. De gemiddelde beoordelijk is ook sterk met een mooie 7.70 / 10.

Mocht de film van Destin Daniel Cretton (Just Mercy, Short Term 12) op 92% blijven staan, dan noteert deze gelijk met de titels Spider-Man: Homecoming (2017) en Guardians of the Galaxy (2014).

De Critics Consensus luidt als volgt: "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is niet helemaal vrij van de bekende formule van Marvel, maar dit spannende oorsprongsverhaal breidt het MCU op meer dan één manier uit." Vanaf 1 september in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair