Tom Hollands Spider-Man verpulvert trailer-record van 'Avengers: Endgame'

Tom Hollands Spider-Man verpulvert trailer-record van 'Avengers: Endgame'

Wow!

Natuurlijk wisten we dat veel mensen reikhalzend uitkeken naar de eerste beelden van Spider-Man: No Way Home, maar we hadden niet verwacht dat het zó extreem was.

De teaser trailer die eergisteren online verscheen nadat deze exclusief vertoond was op CinemaCon, is binnen 24 uur namelijk 356 miljoen keer bekeken en daarmee is een record verbroken.

Het vorige record (289 miljoen views) stond sinds 2019 op naam van... niet geheel verrassend... Avengers: Endgame, maar dat is nu ruim vernietigd door Tom Hollands webslingeraar.

Het is zelfs ruim meer dan 2,5 keer het dubbele (135 miljoen views) van wat diens eerste avontuur Spider-Man: Homecoming in 2017 behaalde.

"Topje van de ijsberg"
Alles wijst er dus op dat Marvel Studio's/Sony Pictures wederom een gigantische hit in handen hebben aanstaande december. Om maar te zwijgen over een eventuele tweede trailer.

Want als daarin de volop gespeculeerde Tobey Maguire en/of Andrew Garfield gaan opduiken, dan kan het internet de kijkcijfers waarschijnlijk niet verwerken (bij wijze van spreken dan).

Wij zouden zeggen, klik hem nog eens aan. Op naar de 400 miljoen views!


NieuwsFilm

meest populair