Stevige Red Band-trailer voor 'The King's Man'!

Stevige Red Band-trailer voor 'The King's Man'!

De derde Kingsman-film moet dan toch echt gaan verschijnen.

Als je naar The King's Man uitkijkt, dan heb je ondertussen voldoende trailers voor de film gezien. De derde film in de reeks werd namelijk al veelvuldig uitgesteld en iedere keer verscheen er weer een nieuwe trailer. Nu komt 20th Century Studios met een Red Band-trailer.

Mocht je nog niet bekend zijn met The King's Man, dan is het goed om te weten dat het een prequelfilm is in de reeks die tot op heden bestaat uit de twee films Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017, allebei gebaseerd op comics van Mark Millar.

Red Band trailer The King's Man'
In The King's Man komt een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis samen om een oorlog uit te stippelen en miljoenen uit te roeien. Eén man heeft de taak om in een race tegen de klok de groepering te stoppen. Het is de start van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst.



Het is opnieuw Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class) die regisseert. Rollen zijn er voor Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Matthew Goode, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Joel Basman, Daniel Brühl, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci en Tom Hollander.

The King's Man staat gepland voor 22 december.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair