Opvallende korte Marvel-film op Disney+ gezet vlak voor komst 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Opvallende korte Marvel-film op Disney+ gezet vlak voor komst 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

All Hail the King nu ook te zien op Disney+.

In de beginjaren van het Marvel Cinematic Universe verschenen er de zogenaamde Marvel One Shot-video's, korte films die iets meer toevoegen aan de filmreeks. Op Disney+ waren deze nog niet te zien, maar zo vlak voor de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is er wel eentje online gezet.

En die Marvel One Shot heet All Hail the King. In die video wordt er meer achtergrond gegeven aan het personage Trevor Slattery van Sir Ben Kingsley (Prince of Persia: The Sands of Time), a.k.a. de False Mandarin.

All Hail the King op Disney+
De korte film All Hail the King van dertien minuten wordt gezien als een soort goedmakertje voor de fans. Er was na Iron Man 3 uit 2013 een hoop commentaar dat niet de echte Mandarin niet te zien was, maar enkel de Fake Mandarin. In All Hail the King wordt er wel een link gelegd met de echter Mandarin.

All Hail the King vind je hier op Disney+ en hieronder zie je destijds verschenen teaser voor de korte Marvel-film.


De echte Mandarin in Shang-Chi
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gaat vooral over de band tussen de held van Simi Liu en zijn vader Wenwu a.k.a. The MandarinTony Chiu-Wai Leung. Vanaf aankomende woensdag kun je die film in de Nederlandse bioscopen zien.



NieuwsFilm

meest populair