Pierce Brosnan heeft grote bewondering voor zijn 'Black Adam'-collega Dwayne Johnson

Pierce Brosnan heeft grote bewondering voor zijn 'Black Adam'-collega Dwayne Johnson

De oud-Bond acteur is onder de indruk van de hoofdrolspeler.

Gisteren verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waarin John Cena reageert op de uitspraken van David Bautista. De acteur, o.a. bekend als Drax uit het MCU, is namelijk geen fan van zijn ex-worstelcollega's en zal dan ook nooit met ze willen samenwerken. Vooral Dwayne Johnson vindt hij geen 'echte acteur'. Daar is Pierce Brosnan het duidelijk niet mee eens.

Brosnan, voornamelijk bekend als de James Bond voor Daniel Craig, is te zien in de superheldenfilm Black Adam. Hierin speelt Johnson de hoofdrol, terwijl Brosnan de rol van Doctor Fate op zich neemt. Johnson doet het blijkbaar erg goed, want Brosnan heeft grote bewondering voor The Rock.

Reactie
In een recent gesprek sprak Brosnan zijn waardering voor Johnson uit: ''Ik heb nu al een paar keer met Dwayne gewerkt op de set. Hij is erg stil en houdt zich voor zichzelf. Ik ken hem nog niet zo goed, maar ik heb grote bewondering voor hem''.

''Het is namelijk erg indrukwekkend, als je ziet wat hij voor zichzelf heeft gecreëerd en hoe hij zich altijd professioneel gedraagt. We staan samen op de set en werken hard door, dat is waar we hiervoor zijn''.

Verhaal
Black Adam stond eerder bekend als Teth-Adam, een slaaf uit Kahndaq die superkrachten krijgt van de oeroude tovenaar Shazam. Na zijn nieuwe krachten op de verkeerde wijze te hebben gebruikt, wordt Adam duizenden jaren gevangengezet en blijkt uiteindelijk de aartsvijand te zijn van Shazam.

We weten echter nog niet in hoeverre dit verhaal wordt benut in de film over Black Adam. Gezien de connectie met het personage Shazam, had hij eigenlijk al zijn debuut moeten maken in de eerste Shazam!, maar er werd uiteindelijk gekozen voor een solofilm over het personage met Johnson als hoofdrolspeler.

NieuwsFilm

meest populair