'Black Panther: Wakanda Forever' brengt een mysterieus personage terug

Julia Louis-Dreyfus speelt mogelijk in Black Panther 2.

Jim Pedd 1 September 2021 10:41 in Algemeen
Het zou zomaar kunnen dat de terugkeer van Julia Louis-Dreyfus in het Marvel Cinematic Universe helemaal niet zo heel lang op zich laat wachten.

De actrice debuteerde in de franchise met de serie The Falcon and the Winter Soldier, en was ook weer te zien in de scène na de aftiteling van Black Widow. Daarmee werden de grondvesten gelegd, zodat het personage haar eigen versie van de Dark Avengers, Thunderbolts of een ander anti-heldenteam kan opbouwen. Nu lijkt het erop dat ze ook te zien zou kunnen zijn in de film Black Panther: Wakanda Forever.

Terugkeren in het MCU
Het viel wat Marvel-fans op dat de actrice een foto deelde op haar Instagram, waar ze haar makeup-artist bedankte voor een nieuwe look. De fans keken vervolgens op de Instagram van die makeup-artist, om er vervolgens achter te komen dat de foto gemaakt werd op een set in Atlanta.

Karen Kawahara, zoals de makeup-artist heet, bevestigde vervolgens in de opmerkingen dat het ging om een Marvel-productie.

De enige Marvel-film die op dit moment opgenomen wordt in Atlanta, is de film Black Panther: Wakanda Forever van Ryan Coogler. Overigens werd Hawkeye een tijd geleden ook opgenomen in de stad, maar daarvan waren de heropnames afgerond voordat de foto geplaatst werd.

Check hier op Twitter de foto's.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair