Marvel-film 'Shang-Chi' draait vanaf nu in de bioscoop; bekijk de nieuwe trailer

Marvel-film 'Shang-Chi' draait vanaf nu in de bioscoop; bekijk de nieuwe trailer

Tijd voor een nieuw superheldenavontuur.

Liefhebbers van superheldenfilms opgelet: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait nu in de bioscopen. Ter promotie heeft Marvel vandaag ook een korte nieuwe trailer gelanceerd.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Simu Liu, Tony Leung, Awkwafina, e.a. | Speelduur: 132 minuten
Shaun ontsnapte jaren geleden aan zijn vader Wenwu, de gevreesde leider van de Ten Rings, en leeft nu een normaal leven met zijn beste vriendin Katy in San Francisco. Maar wanneer hij opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verleden, kan hij niets anders dan terugvechten. Zo leert de wereld wie Shaun daadwerkelijk is: de krachtige superheld Shang-Chi.

Exclusief in de bioscoop
In Nederland is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings vanaf vandaag in de bioscopen te zien. Deze film verschijnt in tegenstelling tot zijn voorganger Black Widow echt alleen in de bioscopen en is dus nog niet op streamingdienst Disney Plus te bekijken. Het wordt dan ook interessant om te zien hoe hij het gaat doen aan de bioscoopkassa's.

Nieuwe trailer
Ter promotie van deze gloednieuwe superheldenfilm, heeft Marvel vandaag ook nog een nieuwe korte trailer vrijgegeven. Daarin komen naast Shang-Chi ook een aantal andere helden uit het Marvel Cinematic Universe voorbij.



NieuwsFilm

meest populair