Slecht nieuws als je uitkeek naar 'Mission: Impossible 7': flink uitstel voor de Tom Cruise-film

Slecht nieuws als je uitkeek naar 'Mission: Impossible 7': flink uitstel voor de Tom Cruise-film

De film komt nu pas in september 2022 in de bioscoop.

De zevende Mission: Impossible-film is uitgesteld. We moeten nu nog eens vier maanden langer wachten op de release. Dat komt doordat Paramount Pictures zijn releasekalender wat opgeschud heeft.

De Tom Cruise-film Top Gun: Maverick is uitgesteld naar 27 mei 2022. Dat was de stek van Mission: Impossible 7, dat nu gepland staat voor release op 30 september 2022. Een tegenslag voor fans, vooral nu de opnames van de film bijna voltooid lijken te zijn.

Heel wat tegenslagen
De nieuwste Mission: Impossible-film heeft heel wat tegenslagen te verwerken gekregen. De opnames werden een aantal keren stilgelegd, onder meer toen in juni een van de crewleden het coronavirus bleek te hebben. Steeds meer Amerikaanse filmproducties maken het hebben van een vaccinatie nu verplicht, om dit soort tegenslagen tegen te gaan.

Waar Mission: Impossible 7 precies om draait is nog niet bekend. Er zal natuurlijk weer een groot gevaar zijn waar Ethan Hunt tegen moet strijden, wat vertolker Tom Cruise dwingt halsbrekende stunts uit te halen.

Vanaf 30 september 2022 in de bioscoop te zien en weer geregisseerd door Christopher McQuarrie, die hierna aan de slag kan met het achtste (en mogelijk laatste) deel.

NieuwsFilm

meest populair