Gerucht: Open einde van 'The Matrix Resurrections' zet 'The Matrix 5' (én 6?) op

Gerucht: Open einde van 'The Matrix Resurrections' zet 'The Matrix 5' (én 6?) op

Het begin van een geheel nieuwe trilogie...

Het was enigszins een verrassing toen The Matrix Resurrections voor het eerst werd aangekondigd, hoewel het maken van een vierde deel jaren na een trilogie wel steeds gebruikelijker wordt.

Maar blijft het bij dit vierde deel? Tot nu toe is het alles wat de studio heeft aangekondigd, maar interne bronnen beweren van niet.

Sterker nog, de climax zal een gigantische opzet maken voor een deel 5 en misschien wel deel 6. Nu is er wat meer informatie om te delen.

De volgende oorlog
Naar verluid zal de laatste scène draaien om Neo (Keanu Reeves) en Trinity (Carrie-Anne Moss) die praten met het nog naamloze personage van Neil Patrick Harris. Ze vertellen hem dat een nieuwe keiharde strijd op het punt van losbarsten staat.

Dan vliegen ze samen weg. Het is niet duidelijk of dit eventueel een post-credit-scene is, maar het doel moge helder zijn. Er komt meer aan!

Later vandaag volgt de eerste officiële trailer en wanneer het eindresultaat in december te bewonderen is, zullen we zien of The Matrix Resurrections slechts een solofilm is of dat het publiek warm gemaakt wordt voor een spiksplinternieuw drieluik.

NieuwsFilm

meest populair