Alternatief einde voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthuld

Alternatief einde voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' onthuld

Het Marvel-avontuur had ook anders af kunnen lopen.

Begin deze maand ging de 25e Marvel Cinematic Universe-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in première en los van een paar bekende gezichten zagen we vooral een avontuur met veel nieuwe Marvel-personages.

Nu blijkt dat de film bijna een ander einde had kunnen krijgen. Dit zei regisseur Destin Daniel Cretton in gesprek met Entertainment Tonight. Let op: er volgens nu SPOILERS.


Aan het einde van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zien we hoe Wenwu / The Mandarin (Tony Leung) een enorme draakt laat ontsnappen en die draak zuigt in een keer het leven uit Wenwu. Er was ook een versie van het verhaal waarin Wenwu het zou overleven.

"Sommige dingen werken gewoon, en andere niet. We zijn constant op zoek naar de versie van het verhaal die het meest authentiek aanvoelt voor de personages," vertelde Cretton.

"Ik bedoel, hoewel de personages op een heel theatraal niveau opereren, zijn er nog steeds dingen die je uitprobeert die teveel als cheats aanvoelen. En dat was er een van. Maar weet je, ook in het MCU kan alles gebeuren."

Shang-Chi 2
In de film verslaat de held Shang-Chi van acteur Simi Liu uiteindelijk de draak en brengt de creditscène hem een volgend avontuur. Wanneer we dat avontuur krijgen te zien is nog niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair