Rosario Dawson (The Mandalorian) naast Owen Wilson in remake 'The Haunted Mansion'

Rosario Dawson (The Mandalorian) naast Owen Wilson in remake 'The Haunted Mansion'

Het wordt veel duisterder dan diens voorganger...

Een film gebaseerd op een ritje in een pretpark. Het klinkt als een vreselijk idee, maar in 2003 bewees Pirates Of The Caribbean het tegendeel. Datzelfde jaar nog volgde The Haunted Mansion en binnen zes maanden was er zowel groot succes als totale mislukking.

Want de komische familiehorror met Eddie Murphy haalde dan weliswaar $180 miljoen dollar op tegenover een budget van $90 miljoen dollar, het publiek en de critici waren meedogenloos. Toch haalt Disney Studio's het spookhuis uit de mottenballen voor een nieuwe poging.

Katie Dippold (The Heat/Ghostbusters) schrijft het script en Justin Simien verzorgt de regie van het project dat naar verluid een bioscooprelease zal krijgen en niet gelijktijdig wordt uitgebracht op Disney+.

Andere insteek
De cast, die al bestond uit Tiffany Haddish (Girls Trip, Night School), is binnen 2 dagen uitgebreid met 2 grote namen, namelijk Owen Wilson en de meest nieuwe, Rosario Dawson (The Mandalorian).

Het verhaal zal wederom een familie volgen die naar het titulaire huis verkast alwaar beroemde geesten en spoken heb beginnen te stalken. Onder andere The Hitchhiking Ghosts, Madame Leota, personages uit de stretching room en nog veel meer zullen hun opwachting maken.

NieuwsFilm

meest populair