Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Fighting with My Family (2019)
Regie: Stephen Merchant | Cast: Florence Pugh, Jack Lowden, Dwayne Johnson, e.a.
De strijdlustige Saraya komt uit een pittig, Engels worstelgezin. Samen met haar broer Zak mag ze auditie doen voor een grote Amerikaanse worstelshow. Alleen Saraya wordt echter uitgekozen en moet daardoor haar familie verlaten. Ze moet onderaan beginnen en hard trainen om door te breken als professioneel showworstelaar.

Erin Brockovich (2000)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a.
De alleenstaande moeder Erin Brockovich kon lang geen baan vinden, maar kan dankzij enige bluf en chantage aan de slag bij een advocatenkantoor. Daar stuit ze op een enorme vervuilingszaak. Aanvankelijk neemt niemand haar serieus, maar vanwege haar volhardheid weet ze er toch een zaak van te maken.

A Ghost Story (2017)
Regie: David Lowery | Cast: Casey Affleck, Rooney Mara, Liz Franke, e.a.
Een jonge man en vrouw staan op het punt om hun woning op het platteland van Texas achter zich te laten en elders een nieuw avontuur te beginnen. Maar dan komt de man om het leven bij een verkeersongeluk. Hij keert als spook terug naar de woning, waar deuren naar het verleden en de toekomst voor hem open gaan.Lees ook:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Fighting with My Family vond ik wel een aangename verrassing

NieuwsFilm

meest populair