Andrew Garfield (Spider-Man) over de gecancelde 'Sinister Six'-film

Andrew Garfield (Spider-Man) over de gecancelde 'Sinister Six'-film

Er hadden zelfs al gesprekken plaatsgevonden...

The Amazing Spider-Man-ster Andrew Garfield doet een boekje open over zijn gevoelens betreffende het geannuleerde Sinister Six-project van regisseur Drew Goddard (The Cabin In The Woods).

De ontwikkeling begon eind 2013 toen Sony twee spin-offs plande rondom The Sinister Six en Venom. The Amazing Spider-Man 2 leek een goed startpunt en liet het publiek kennismaken met Rhino en Green Goblin, terwijl Vulture, Dock Ock, Mysterio en Kraven The Hunter in een post-credit-scene werden aangekondigd.

Aanvankelijk zou Garfield niet zijn opwachting maken als Spider-Man, maar dit werd niet helemaal uitgesloten. De release werd geprikt in november 2016, maar tegenvallende box-office resultaten van TASM2 zorgde er plotseling voor dat alles geschrapt werd.

Garfield blijft hoop houden
In gesprek met COLLIDER voor zijn aankomende biopic The Eyes Of Tammy Faye vertelde Garfield over het afgedankte spin-off-project dat had moeten plaatsvinden tijdens zijn termijn als de webslingeraar:

"Ik weet niet hoe dichtbij het kwam, maar ik heb zeker een paar ontmoetingen gehad, het was echt spannend. Ik hield van Drew zijn visie, zo onconventioneel in zijn creatieve keuzes. Het zou cool zijn geweest, maar misschien dat hij het ooit nog doet".

NieuwsFilm

meest populair