Algemeen

Andrew Garfield (Spider-Man) over de gecancelde 'Sinister Six'-film

Er hadden zelfs al gesprekken plaatsgevonden...

door Arjen Rooseboom om 17:34 in Algemeen
The Amazing Spider-Man-ster Andrew Garfield doet een boekje open over zijn gevoelens betreffende het geannuleerde Sinister Six-project van regisseur Drew Goddard (The Cabin In The Woods).

De ontwikkeling begon eind 2013 toen Sony twee spin-offs plande rondom The Sinister Six en Venom. The Amazing Spider-Man 2 leek een goed startpunt en liet het publiek kennismaken met Rhino en Green Goblin, terwijl Vulture, Dock Ock, Mysterio en Kraven The Hunter in een post-credit-scene werden aangekondigd.

Aanvankelijk zou Garfield niet zijn opwachting maken als Spider-Man, maar dit werd niet helemaal uitgesloten. De release werd geprikt in november 2016, maar tegenvallende box-office resultaten van TASM2 zorgde er plotseling voor dat alles geschrapt werd.

Garfield blijft hoop houden
In gesprek met COLLIDER voor zijn aankomende biopic The Eyes Of Tammy Faye vertelde Garfield over het afgedankte spin-off-project dat had moeten plaatsvinden tijdens zijn termijn als de webslingeraar:

"Ik weet niet hoe dichtbij het kwam, maar ik heb zeker een paar ontmoetingen gehad, het was echt spannend. Ik hield van Drew zijn visie, zo onconventioneel in zijn creatieve keuzes. Het zou cool zijn geweest, maar misschien dat hij het ooit nog doet".

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Onzin. Uit de gehackte Sony Emails bleek dat hij ontslagen was. Nadat meneer niet bij een Sony feestje kwam opdagen. Zijn excuus was dat hij een Scruffy Beard zou hebben...

Master Of Films

Avatar

^
Alsof hij echt de waarheid gaat vertellen tijdens een perstrip.

Bigds9fan

Avatar

Die Spider-Man films vond ik wel goed omdat Gwen Stacy er een grote rol in speelde en die heb ik altijd leuker gevonden dan Mary Jane. En ja dat ze in het 2de deel overleed was een major downer.

Ik vind Tom Holland te veel een melkmuiltje voor de rol van Peter Parker.

NieuwsFilm

meest populair