Algemeen

Wist je dat: JJ Abrams in 2004 vergevorderd was met een 'Superman'-project?

Jaren voor het huidige DCEU...

door Arjen Rooseboom om 18:34 in Algemeen
Lang voordat Zack Snyder een eigen kijk gaf op het DC-universum met zijn visie over het personage Superman van Henry Cavill, blijkt dat JJ Abrams ook een eigen idee had voor de iconische superheld.

In 2002 had Abrams een eerste versie van zijn Superman-film met de merkwaardige titel Superman: Flyby. Dat verdween allemaal in de loop der tijd samen met nog tientallen pogingen van andere regisseurs.

De elementen van Abrams zijn project zouden sterk verschillen van wat fans uiteindelijk zagen in Man Of Steel (2013). Flyby bevatte ook een General Zod, maar eentje die meer een angstig familielid was in plaats van de antagonist.

Ondertussen werd de armzalige vermomming van Clark Kent gewijzigd, omdat zijn bril bedoeld was om zijn krachten te beheersen met "loodgevlekte" lenzen.

Clark was op dit punt in zijn leven een laatstejaarsstudent zijn die niet zeker weet wat hij wil gaan doen, totdat hij medestudent journalistiek Lois Lane ontmoet op een feestje. Dat brengt hem op gang met zijn journalistieke carrière.

Zijn alter-ego kreeg echter met hele andere problemen te maken, wanneer vader Jonathan Kent overlijd aan een hartinfarct nadat hij hoorde over Clarks dubbelleven.

Gelukkig hebben we de foto's nog
Tegenwoordig zijn er enkel nog stukken concept-art en een screenshot van een auditie met Cavill. Deze zijn onlangs vrijgegeven, zie hieronder:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Die foto van 16/17/04 is dat ook Cavill?

NieuwsFilm

meest populair