Featured

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 13:19 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a. | Te zien op: Veronica (vanaf 20:30 uur)
Terroristenclub The Apostles is vastberaden om met atoomgeweld een nieuwe wereldorde te creëren. Wanneer het geheim agent Ethan Hunt in een eerste poging niet lukt om deze groep tegen te houden, komt hij onder toezicht te staan van de CIA. Hunt moet in een race tegen de klok deze onmogelijke missie zien te volbrengen.

Promising Young Woman (2020)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a. | Te zien op: Prime Video
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.

Coco (2017)
Regie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a. | Te zien op: Disney+
Miguel, een aspirerend muzikant, gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders. Daar ontmoet hij de charmante Héctor, die een onverwachte bondgenoot wordt in Miguels zoektocht naar de geheimen achter de verhalen en tradities van zijn familie.Meer kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair