Goed en slecht nieuws over het langverwachte 'Twins'-vervolg 'Triplets'

Maar ook het slechte nieuws leidt weer tot iets leuks...

Triplets, het vervolg op de succesvolle komedie Twins uit 1988, is zo'n project waar je al jaren geruchten over hoort. Nu is er zowel goed als slecht nieuws te melden.

Het goede nieuws? Deadline meldt dat de film eindelijk in productie is gegaan en dat de opnames begin volgend jaar in Boston starten. Regisseur Ivan Reitman (Ghostbusters) keert voor het eerst sinds 2014 terug achter de camera.

Het slechte nieuws is vooral voor de fans van Eddie Murphy. Die was namelijk lang verbonden aan het project, totdat het succes van Coming 2 America vorig jaar ervoor zorgde dat zijn agenda overvol raakte.

Vervanger
Inmiddels is Murphy dus vervangen en wel door komiek Tracy Morgan, volgens Reitman "een van de grappigste gasten ter wereld". Momenteel probeert men op het Toronto Filmfestival het budget bij elkaar te krijgen.

Het verhaal van de vervolgfilm laat zich raden. In het origineel vormden Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito al een merkwaardige tweelingcombinatie met de grote gespierde en de kleine opdonder. Meer dan drie decennia later blijkt dat ze een drieling zijn met een verloren gewaande zwarte broer (Morgan).

NieuwsFilm

meest populair