Monsterlijke eindbaas uit 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' in volle glorie onthuld

Monsterlijke eindbaas uit 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' in volle glorie onthuld

De monsterlijke schurk uit Shang-Chi laat zich zien.

In Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings was dan eindelijk de grote schurk Mandarin te zien, a.k.a. Xu Wenwu van acteur Tony Chiu-Wai Leung. Maar er waren meer duistere krachten te zien in het meest recente hoofdstuk van het Marvel Cinematic Universe. LET OP: SPOILERS!


In de introductiefilm van Shang-Chi (Simu Liu) zien we namelijk ook twee enorme draken. De eerste is de flexibele Great Protector, eentje die aan de kant staat van de mensheid.

De tweede is de Dweller-in-Darkness, een enorme zielenzuigende draak die ook nog een hulp krijgt van allerlei andere vliegende wezens. Via Jerad S. Marantz, een Concept Artist / Creature Designer / Costume Concept Artist voor onder meer Marvel Studios krijgen we nu een duidelijk blik op het wezen.

Dweller-in-Darkness
"Hier is mijn "Dweller in Darkness"-ontwerp voor Shang Chi. Ik heb een ongelooflijke tijd gehad om aan deze film te werken met het geweldige team van Marvel Visual Development. Het project werd geleid door mijn buddy Andy Park. Hij is een zeer goede projectleider. Ik weet niet hoe hij het doet. Hij houdt iedereen op het goede spoor en produceert tegelijkertijd tonnen van zijn eigen uitzonderlijke kunstwerken," aldus Marantz.

"Het werken aan dit ontwerp was erg leuk. Mijn grootste probleem met mijn werk bij Marvel is dat ik de neiging heb om het te eng te maken. Ik krijg vaak die feedback en moet dingen dan een beetje bijschaven. Verrassend genoeg deze keer niet zo veel. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit ontwerp op het scherm is gekomen. Hij was eigenlijk best angstaanjagend," vervolgt Marantz in het bijschrift op Insta.

"Mijn favoriete elementen van het ontwerp zijn de vele staarten / stekels die uit zijn rug en vleugels komen. Ik wist dat het wezen te groot zou zijn om echte interactie met de menselijke personages te hebben als hij niet iets had dat hij echt kon gebruiken om tegen hen te vechten. Voor inspiratie keek ik naar vele Chinese vliegende wezens, in een poging een cultureel element aan het ontwerp toe te voegen," rondt de ontwerper af.



NieuwsFilm

meest populair