Indrukwekkend gebouwd Middeleeuws dorp op setfoto's 'Hocus Pocus 2'

Indrukwekkend gebouwd Middeleeuws dorp op setfoto's 'Hocus Pocus 2'

Altijd goed, ouderwetse decors in plaats van groene/blauwe schermen...

Nieuwe setfoto's van de opnames van Hocus Pocus 2 laten zien dat er een compleet dorp wordt gemaakt in de stijl van de jaren 1600. En er zijn meer details naar buiten gekomen over andere locaties.

Het duurt wel nog even voor we terugkeer van de Sanderson Sisters (Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy) kunnen aanschouwen.

De decorbouw op Lincoln, Rhode Island is in ieder geval in volle gang en de bouwers zijn bezig, zoals hier op de kiekjes te bekijken is.

Al die moeite voor 10 seconden film
De set wordt gebouwd in Chase Farm Park en bestaat uit acht gebouwen van één en twee verdiepingen hoog die zullen worden omgevormd.

Dit specifieke deel zal naar verwachting een relatief kleine rol spelen in de sequel, waarbij de tien weken van bouw- en fabricagewerkzaamheden worden gevolgd door slechts twee nachten draaien, wat schijnbaar zal uitmonden in de vernietiging van alles door een spectaculaire brand.

Één ding staat vast, Halloween 2022 wordt op Disney+ een dolle boel als de heksen na bijna 30 jaar de boel weer op stelten komen zetten!

NieuwsFilm

meest populair