'Game of Thrones'-ster Kit Harington wees meerdere superheldenrollen af

Maar tekende toch voor Marvel-film Eternals.

Jim Pedd 19 september 2021 08:00 in Algemeen
Kit Harington maakt zijn superheldenfilmdebuut in Marvels Eternals. Nu blijkt dat de acteur al een comicrol aangeboden kreeg toen hij nog aan Game of Thrones werkte.

Harington is straks te zien als Dane Whitman, het menselijk element in Eternals. Of hij dan al transformeert in de Black Knight is nog de vraag, maar hij lijkt uiteindelijk wel die kant op te gaan. Hoe dan ook, blijkt dat de acteur een rol aangeboden kreeg in een heel andere superheldenfilm.

Rol afgewezen
Harington wilde niet zeggen welke rol en welke film het was, maar hij wees hem "een tijdje geleden" af. "Gewoon omdat het niet goed voelde op dat moment. En ik denk dat ik dat terecht voelde."

Tegenover Total Film vertelde de acteur de rol "en het deel en de tijd" niet de beste combinatie vond op dat moment. "[Eternals] voelde wel goed. Ik ervan dat het personage dat ze mij aanbieden niet direct een Eternal is. Hij is een mens. Ik houd daar wel van. Daar kon ik iets mee, want hij had al zijn menselijke fouten. Dus dit personage trok mij wel, en dat dit het MCU is en ik vind dat heel opwindend."

De rol die hij volgens de geruchten aangeboden had gekregen, is die van Reed Richards in Fantastic Four uit 2015. Dat is nooit bevestigd, maar zou zomaar eens kunnen kloppen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair