Volgende actiefilm met bijna 70-jarige Liam Neeson komt uit in 2022

Hij zou toch stoppen?

Je zou bijna de blaadjes van een roos af kunnen breken terwijl je langzaam mijmert "hij stopt wel, hij stopt niet, hij stopt wel, hij stopt niet". Over minder dan een jaar wordt acteur Liam Neeson alweer 70 jaar oud.

Meerdere keren heeft hij het erover gehad om afscheid te nemen van het actiegenre dat hem als vijftigplusser nog zo groot maakte in het najaar van zijn carrière.

Toch kan het publiek er nog steeds geen genoeg van krijgen om hem zich meedogenloos schietend en knokkend een weg te zien banen door een horde slechteriken.

Zowel Cold Pursuit (vervolg in de maak), Honest Thief, The Marksman als The Ice Road wisten prima te scoren en binnenkort is het de beurt aan Blacklight.

Releasedatum
Hierin speelt Neeson een fixer voor de FBI die undercoveragenten uit de gevarenzone moet halen. Natuurlijk raakt hij verstrikt in een samenzwering wanneer één van zijn aanklagers degene voor wie hij werkt in twijfel trekt, wat vermoedelijk zal leiden tot veel hersenloos geweld.

Mede geschreven en geregisseerd door Mark Williams (Honest Thief) moet Blacklight gaan verschijnen in februari 2022, duurt dus niet lang meer!

NieuwsFilm

meest populair