Gerard Butler kijkt geen films van Ryan Reynolds, de acteur reageert

Gerard Butler kijkt geen films van Ryan Reynolds, de acteur reageert

De 'Deadpool'-ster maakt slim gebruik van de gelegenheid.

Ryan Reynolds wist hoge ogen te gooien met zijn laatste film, Free Guy. Hierin speelt hij Guy, die erachter komt hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Vervolgens besluit hij het heft in eigen handen te nemen. Gerard Butler kwam echter in 2009 al met een soortgelijke film, genaamd Gamer, waar hij nu op terugblikt.

In Gamer speelt Butler een gevangene, die veroordeeld wordt om deel uit te maken van een gevaarlijk virtual reality-spel en vanaf dat moment wordt bestuurd door een menselijke speler. Butler zegt dat het concept achter de film uiterst gaaf is, maar dat het verhaal niet aansloeg aangezien het net iets te vroeg voor zijn tijd was.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt Butler het volgende: "Ik vond het geniaal. Oké, het had misschien op bepaalde vlakken iets anders uitgevoerd kunnen worden, maar ik hield echt van het maken van 'Gamer', een film die aantoont welke kant we opgaan."

"Toch denk ik dat veel mensen de film niet begrepen. De film deed het dan ook niet geweldig. Ondanks het feit dat het ietwat is uitgegroeid tot een cult-film, kent het helaas geen 'heropleving'."

Free Guy
Toen Butler werd verteld dat er nog niet zo heel lang geleden een soortgelijke film is uitgekomen, zei het het volgende: "Ik denk niet dat ik 'Free Guy' ken..." Nadat hij ervan op de hoogte werd gebracht zei hij: "Oh sh*t, nee, dan ken ik hem niet. Ik kijk namelijk geen films van Ryan Reynolds."

Reynolds weet echter altijd heel goed hoe op dit soort situaties te reageren en doet dat nu opnieuw. Hij maakt namelijk gebruik van de gelegenheid om twee organisaties van zijn vrouw, actrice Blake Lively, en zichzelf, even in de spotlights te zetten. Bekijk zijn reactie hieronder.



NieuwsFilm

meest populair