Eddie Murphy maakt een deal met Prime Video

Eddie Murphy maakt een deal met Prime Video

Amazon en Eddie Murphy gaan nauw samenwerken.

Met de film Coming 2 America maakte acteur Eddie Murphy zijn terugkeer in Hollywood. En de film was een groot succes. Zodanig dat hij nu een nieuwe deal gesloten heeft met streamingdienst Prime Video, waar de film door de pandemie debuteerde.

The Hollywood Reporter meldt dat Murphy een drie films tellende first-look deal gesloten heeft met Amazon. De acteur speelt in drie nieuwe films voor de studio. Bovendien zal hij meer projecten voor Amazon gaan maken, die mogelijk ook uiteindelijk hun debuut op de streamingdienst maken.

Een legende
"Eddie is een legende, zowel voor als achter de camera," begon Amazon Studios-baas Jennifer Salke in een statement. "Met onmiskenbaar komisch en dramatisch genie, weet hij consistent onderhoudende en originele verhalen te leveren voor een publiek van over heel de wereld."

Hoewel Murphy nu een deal heeft met Amazon voor aankomende projecten, werkt hij ook aan twee films voor Netflix. De streamingdienst bracht al Dolemite Is My Name uit en werkt aan Beverly Hills Cop 4 met de acteur.

Welke nieuwe films Murphy maakt voor Amazon is en blijft de vraag. Een derde Coming to America-film lijkt een goede mogelijkheid, want de acteur zei al eens daar een idee over te hebben (maar moest dan weer twee decennia wachten om hem te maken grapte hij).

NieuwsFilm

meest populair