Eddie Murphy maakt een deal met Prime Video

Amazon en Eddie Murphy gaan nauw samenwerken.

Jim Pedd 24 september 2021 15:42 in Algemeen
Met de film Coming 2 America maakte acteur Eddie Murphy zijn terugkeer in Hollywood. En de film was een groot succes. Zodanig dat hij nu een nieuwe deal gesloten heeft met streamingdienst Prime Video, waar de film door de pandemie debuteerde.

The Hollywood Reporter meldt dat Murphy een drie films tellende first-look deal gesloten heeft met Amazon. De acteur speelt in drie nieuwe films voor de studio. Bovendien zal hij meer projecten voor Amazon gaan maken, die mogelijk ook uiteindelijk hun debuut op de streamingdienst maken.

Een legende
"Eddie is een legende, zowel voor als achter de camera," begon Amazon Studios-baas Jennifer Salke in een statement. "Met onmiskenbaar komisch en dramatisch genie, weet hij consistent onderhoudende en originele verhalen te leveren voor een publiek van over heel de wereld."

Hoewel Murphy nu een deal heeft met Amazon voor aankomende projecten, werkt hij ook aan twee films voor Netflix. De streamingdienst bracht al Dolemite Is My Name uit en werkt aan Beverly Hills Cop 4 met de acteur.

Welke nieuwe films Murphy maakt voor Amazon is en blijft de vraag. Een derde Coming to America-film lijkt een goede mogelijkheid, want de acteur zei al eens daar een idee over te hebben (maar moest dan weer twee decennia wachten om hem te maken grapte hij).

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Zou ook wel graag een sequel willen zien van The lost Child. Dit vind ik toch wel een van de leukste films met hem erin.

Johan67

Avatar

^ Volgens mij moet dat The Golden Child zijn?

Wesley33m

Avatar

^ Vond 'm anders ook te gek als corrupte cop in Training Day. Al lijkt een vervolg op die me onwaarschijnlijk, of het moet een prequel worden.

GreenHornet

Avatar

Een vervolg op trading places

Sunspot

Avatar

Dat WOKE sausje irriteerde me toch wel hard, verder wel leuke film.

NieuwsFilm

meest populair