Daniel Craig heeft spijt van z'n James Bond-opmerkingen na 'Spectre'

No Time to... regret?

Jim Pedd 25 september 2021 22:30 in Algemeen
Acteur Daniel Craig heeft er spijt van dat hij tijdens een persconferentie over Spectre zo negatief was over de rol van James Bond. Een rol die hij al viermaal speelde en eind deze maand nog een vijfde keer speelt (en dan is het echt gedaan).

De persconferentie die Craig gaf in 2015 over Spectre is nog altijd berucht. Hij zei heel cynisch liever zijn polsen door te snijden dan nog eens terug te keren in de rol. Daardoor dachten fans dat de acteur nooit meer terug zou keren, wat gelukkig nog gebeurt met No Time to Die.

Spijt hebben
Tijdens een interview vertelde Craig dat hij spijt heeft van die harde woorden. Tijdens de productie van Spectre raakte hij gewond aan een been en tegen de tijd dat de loodzware opnames voorbij waren, was hij op.

"Om heel eerlijk te zijn, dacht ik: 'Ik weet niet of ik er nog een kan maken'. Ik maakte Spectre's opnames af met een gebroken been," aldus de acteur.

Dat zette hem aan het denken. "Ik was ergens in de vijftig en dacht: 'Heb ik het nog in mij? Wil ik dit nog eens meemaken allemaal?'" En nu is duidelijk dat hij dat wel kon. Al had hij volgens zichzelf ook wel meer tact kunnen gebruiken bij het vertellen dat hij het niet meer zag zitten. "Het kwam wat ondankbaar over".

Gek is het niet dat hij de opnames van de Bond-films zo zwaar vindt. Ze duren vaak ongeveer een jaar, waarbij over heel de wereld gereisd wordt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Indy5

Avatar

Gewoon een zwak moment van Craig , wel menselijk.

Sunspot

Avatar

Hoe zo zou hij er spijt van moeten hebben, is een normale reactie juist als je het hele verhaal kent.

Is mee rde media, sensatie.

Jamal M

Avatar

Het lijkt een trend te worden vet betaalde acteurs die net doen alsof ze er hongerloontje krijgen gestort op hun rekening!

Goku32

Avatar

Ze krijgen dik betaald natuurlijk keren ze terug in de rol

Goku32

Avatar

Jamal m helemaal eens

NieuwsFilm

meest populair