'Daniel Craig en Dave Baustista hebben elkaar flink in elkaar staan rossen'

'Daniel Craig en Dave Baustista hebben elkaar flink in elkaar staan rossen'

De 007-acteur blikt erop terug.

No Time to Die staat om de hoek, dus het is niet zo heel gek dat hoofdrolspeler Daniel Craig de nieuwe Bond film volop aan het promoten is. Recentelijk was hij te gast bij The Graham Norton Show, waar hij zich uitliet over een uit de hand gelopen gevecht met Dave Bautista's Mr. Hinx in Spectre.

Tijdens een actiescene sloeg Craig Bautista namelijk per ongeluk vol in het gezicht: "Ik haalde naar hem uit en raakte zijn neus" begint de 007-acteur. "Ik hoorde echt een bot kraken en zei: 'Oh mijn God, nee toch!' Ik ben toen weggelopen. Ik dacht dat Dave me zou achtervolgen, maar hij ging er heel goed mee om".

Doorgaan
Bautista deed er namelijk helemaal niet kinderachtig over en herstelde de breuk in zijn neus zelf, zodat de shoot gewoon kon doorgaan. Zo gaat Craig verder: "Hij is veel taaier dan ik, dat moet ik toegeven!" Craig liep echter zelf ook een blessure op.

Tijdens het gevecht wordt Bond door Mr. Hinx tegen een muur gegooid, en Craig zei tegen Bautista dat hij zich niet in hoefde te houden. Hier zal de acteur waarschijnlijk spijt van hebben gehad, aangezien hij zijn ergste blessure opliep in alle Bond-films op dit moment.

Ongelukje
Zo zegt Craig: "Ik raakte de muur, maar mijn knie leek zich ergens anders te bevinden... Het was een vreselijk gevoel. Het was zwaar gekneusd en ik voelde meteen dat er iets mis was". Gelukkig hebben de twee er geen verkeerde gevoelens aan overgehouden, aangezien ze in het echte leven goed bevriend zijn.

Bekijk het stukje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair