Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Guy, een altijd opgewekte bankmedewerker, is een non-playable personage in de videogame Free Guy. Iedere dag proberen spelers de bank weer te beroven en moet Guy de nodige klappen incasseren. Op een dag besluit hij het roer om te gooien en de held te worden van zijn eigen verhaal. De kunstmatige intelligentie die hem bestuurt en de programmeurs van de game denken daar echter anders over en proberen hem tegen te houden.

The Green Knight (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Prime Video
Dronkenlap Gawain hoopt net als zijn neef koning Arthur uit te groeien tot een legende. Die kans doet zich voor wanneer een ridder met een huid van boomschors aan het hof verschijnt. Gawain moet diens hoofd afhakken en een jaar later een lange tocht naar de Groene Kapel maken waar hem hetzelfde lot te wachten staat.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: Ziggo Movies & Series
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen. Maar wanneer een onverwacht voorval roet in het eten gooit, moet de familie Kim alles op alles zetten om hun nieuwe leven niet te verliezen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair