Rotten Tomatoes-score voor 'No Time To Die': Is de 25e Bond "fresh" genoeg?

Rotten Tomatoes-score voor 'No Time To Die': Is de 25e Bond "fresh" genoeg?

De oneven delen met Daniel Craig lijken verreweg het beste te scoren...

Het continu uitstellen van No Time To Die lijkt zijn vruchten af te werpen, want de 25e James Bond-film is hard op weg om precies die comeback te worden waar bioscopen zo lang naar snakten.

Het laatste optreden van Daniel Craig als de Britse geheim agent 007 staat op het moment van schrijven op een rotsvaste 82% op Rotten Tomatoes na 157 reviews waarmee diens status dus 'certified fresh' is.

Onder de 35 topcritici die de titel hebben beoordeeld, scoort deze 74%, wat nog steeds dik binnen het bereik van een ruim voldoende is. En dan te bedenken dat de film nog uit moet komen in de Verenigde Staten.

De ranglijst
Momenteel heeft NTTD het zevende hoogste cijfer van alle franchisedelen. De zes erboven zijn allemaal van Sean Connery (met Goldfinger op een waanzinnige 99%) of Craig zelf. De onderste zeven zijn sneu genoeg vrijwel allemaal van Roger Moore of Pierce Brosnan.

Kijken we alleen naar Craig, dan staat NTTD voorlopig mooi in het midden met twee delen erboven (Casino Royale op 89% en Skyfall op 86%) en twee delen ver eronder (Quantum Of Solace op 64% en Spectre op 63%).

NieuwsFilm

meest populair