George Clooney weet heel goed waarom hij niet terugkeert als Batman voor 'The Flash'

George Clooney weet heel goed waarom hij niet terugkeert als Batman voor 'The Flash'

Zijn eerste optreden als de superheld was zo slecht dat hij het niet aan zijn familie wil laten zien.

Heel wat Batman-fans kijken met smart uit naar The Flash, aangezien Ben Affleck én Michael Keaton beiden terug keren als de geliefde superheld. Toch vragen sommige mensen zich af waarom George Clooney niet werd teruggevraagd, iets waar de acteur nu zelf antwoord op geeft.

Zo begint Clooney: "Ze hebben me niet gevraagd". De acteur kijkt hier ook niet echt van op: "Wanneer je een hele franchise de grond inboort zoals ik dat deed, dan kijken ze normaal gesproken de andere kant op".

Niet kijken
De beroemde acteur schaamt zich zelf ook voor de beruchte Batman & Robin, die hij in 1997 maakte met Joel Schumacher. Zijn vrouw, Amal, mag de film zelfs niet zien. Zo gaat Clooney verder: "Er zijn bepaalde films waarbij ik zeg: 'Liever niet'. Ik wil wel dat ze nog wat respect voor me heeft!"

Clooney weet dat zijn tweeling de film ook graag zou willen zien, maar dit durft hij ook niet aan: "Ik ben bang dat mijn vierjarige kinderen zullen zeggen: 'Dit is echt slecht'. Dat zou me denk ik wel echt pijn doen".

Andere samenwerking
Clooney werkt wel samen met Affleck aan de film The Tender Bar, negen jaar nadat ze samen hoge ogen wisten te gooien met Argo. Clooney zal de regie verzorgen, terwijl Affleck de hoofdrol voor zijn rekening zal nemen.

NieuwsFilm

meest populair