Huiveringwekkende trailer en poster voor 'Paranormal Activity: Next Of Kin'

Huiveringwekkende trailer en poster voor 'Paranormal Activity: Next Of Kin'

Zijn we nog te verrassen na zes delen?

Paranormal Activity was een ware hype in 2007. Gevolgd door een mindere sequel, een verrassend goede, een barslechte plus twee spin-offs, kunnen we ons gaan opmaken voor vervolg nummer 7.

Nu heeft de studio een officiële trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende inzending die opnieuw geschreven is door Christopher Landon (deel 2, 3 en 4). Je kunt ze beiden hieronder bekijken:


Eindelijk verhaaldetails bekend
In de (uiteraard weer) found-footage-horror volgen we documentairemaker Margot terwijl ze naar een afgelegen Amish-gemeenschap gaat in de hoop om daar haar lang verloren moeder en uitgebreide familie te ontmoeten en te leren kennen.

Na een reeks vreemde gebeurtenissen en ontdekkingen realiseert ze zich al snel dat deze gemeenschap die haar zo hartelijk verwelkomde, iets sinisters verbergt.

De eerste 6 films kostten gezamenlijk slechts $28 miljoen dollar om te maken en brachten wereldwijd maar liefst $890 miljoen dollar in het laatje. Paranormal Activity: Next Of Kin verschijnt op 29 oktober rechtstreeks op streamingdienst Paramount+.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair