'No Time to Die'-ster Lashana Lynch over de toxische James Bond-fans

De actrice had te maken met kritiek en zelfs racisme.

Dat Daniel Craig niet meer terugkeert als James Bond weten we nu onderhand wel allemaal, maar de grote vraag is natuurlijk wie hem gaat opvolgen. Sommige mensen zouden graag een vrouw als de nieuwe 007 zien, maar Lashana Lynch zegt dat ondanks het feit dat zij wordt gezien als een mogelijke opvolger, zij ook veel kritiek kreeg.

De actrice speelt voor het eerst mee in een Bond-film, en speelt in Cary Fukunaga's No Time to Die ook een geheim-agent, en heeft zelfs het legendarische 007 nummer overgenomen. Volgens Lynch zelf kon niet iedereen dit appreciëren.

Kritiek
De actrice liet zich hier enige tijd geleden al over uit, en nu opnieuw. Zo begint Lynch: "Sommige mensen hebben niet door wat hun acties betekenen en hoe schadelijk ze zijn voor de levens van anderen. Ik probeerde me gewoon perfect voor te bereiden, sterk in mijn schoenen te blijven staan en zo goed mogelijk mijn werk te doen".

Ondanks het feit dat de actrice geconfronteerd werd met veel kritiek en vervelend commentaar, besloot ze het van zich af te laten glijden: "Er zijn veel verschillende manieren waarop je hiermee om kunt gaan, maar ik besloot voor de vredige weg te gaan. Dat moest ook wel, anders zou ik gek worden".

Steun
Gelukkig kon Lynch rekenen op de steun van haar vrienden en familie: "Ik werd meteen goed geholpen. Je kent de situatie wel, wanneer je uit elkaar gaat met je vriend en je beste vrienden je meteen steunen en met allerlei dingen komen opproppen om je aan iets anders te laten denken. Zo ging dat ook een beetje met deze rol. Dat had ik ook wel echt nodig, om goed door dit project heen te komen".

"Het eindresultaat was het belangrijkste. Dit is de grootste rol van mijn carrière, en ik ben gigantisch blij en enorm trots dat ik hier een deel van mocht uitmaken. Het wordt tijd dat er meer zwarte verhalen op het grote scherm verschijnen!"

NieuwsFilm

meest populair