Carrièremissers: Madonna als Catwoman in 'Batman Returns' en Trinity in 'The Matrix'

Carrièremissers: Madonna als Catwoman in 'Batman Returns' en Trinity in 'The Matrix'

Dom dom dom, maar beter voor ons...

In onze rubriek 'Carrièremissers' gaan we dieper in op bepaalde keuzes van acteurs/actrices die achteraf gezien niet zo verstandig bleken. Vandaag is het de beurt aan Madonna.

Hoewel meer zangeres dan actrice, kwamen er voor de nu 63-jarige Queen Of Pop toch enkele grote rollen langs die ze allemaal afwees.

Zo kreeg ze de rol van Catwoman aangeboden in Batman Returns (1992) waar ze uiteindelijk vanaf zag. Maar waar ze tot op de dag van vandaag écht enorme spijt van heeft, was de tweede kans om in een strak leren pakje rond te lopen, namelijk als Trinity in The Matrix (1999).

Tussendoor weigerde ze nog één van de hoofdrollen in Showgirls (1995) en dat is een beslissing die ze dan weer niet heel erg berouwd.

"Kun je het geloven"?
In The Tonight Show met Jimmy Fallon vertelt Madonna dat ze zichzelf toentertijd wel iets aan kon doen. Logisch, want uiteindelijk maakte ze de vergeetbare titels Body Of Evidence (1992), een slap aftreksel van Basic Instinct en (bijna ironisch) The Next Best Thing (2000).

Hoe dan ook zullen Michelle Pfeiffer en Carrie-Anne Moss ongetwijfeld vaak op een bedrijfsborrel hun dankbaarheid hebben uitgesproken.

NieuwsFilm

meest populair