Huh? 'Venom: Let There Be Carnage' bevat beelden uit 'The Matrix Resurrections'

Huh? 'Venom: Let There Be Carnage' bevat beelden uit 'The Matrix Resurrections'

Wat is de wereld toch klein...

Het opzetten van een productie met een groot budget is een logistieke nachtmerrie om te plannen. Vooral wanneer je filmt in een grote stad, is het aan te raden om ook primair in een studio te werken in plaats van volledig afhankelijk op locatie.

Dat ontdekte het team achter Venom: Let There Be Carnage toen ze opnames maakten in San Francisco, de thuisstad van Eddie Brock.

Precies op datzelfde moment was echter de crew van The Matrix Resurrections aanwezig. Hierdoor werd de Venom-bemanning gedwongen om creatief te worden, met onderstaand resultaat.

Helikopters
In een interview met SCREENRANT onthulde locatiemanager Christopher Kusiak dat de tweede Venom daadwerkelijk beelden bevat van de opnames van de vierde Matrix vanwege het gelijktijdige verblijf van beide blockbuster sequels in The Golden City:

"Onze driving shots konden niet doorgaan, omdat The Matrix het hele centrum had afgezet. Uiteindelijk hebben we een stunt naar de top van een parkeergarage verplaatst, omdat we niet in de gebieden mochten die we wilden. Waren wij als eerste geweest, was het weer anders gelopen. Maar de bij ons op camera vastgelegde helikopters die je ziet tijdens die scène, horen dus eigenlijk bij een actiescène uit The Matrix".

NieuwsFilm

meest populair